Grip krijgen op je eigen geluk en gevoel

Beacon of Balance staat voor: down to earth coaching met passie, positiviteit, humor en een hoge dosis empathie.

Focus op jouw talenten en kracht

Mijn coaching is warm, laagdrempelig, empathisch en enthousiast

Bevordering van zelfvertrouwen, eigenwaarde en persoonlijke kracht.

1-op-1 coaching

Voel je je overweldigd door stress en heb je moeite om balans te vinden in je leven? Ben je onzeker over je volgende carrièrestap en wil je meer voldoening halen uit je werk? Worstel je met alle ballen die je omhoog te houden hebt en wil je meer rust? Of ben je misschien gewoon op zoek naar een duidelijker levenspad en wil je ontdekken wat je allemaal in je hebt?

Ik ben Karianne en ik ga je helpen de uitdagingen aan te pakken die jouw groei en succes belemmeren. Ik geloof dat echte verandering begint bij jouw intrinsieke motivatie om te groeien en te veranderen. Ik ben hier dan ook niet om je te vertellen wat je moet doen, maar om je te inspireren, uit te dagen en te ondersteunen terwijl je jouw eigen antwoorden vindt. Ik werk vanuit een integratieve benadering. Dat betekent dat jij het uitgangspunt bent en niet zozeer mijn methode. Ik maak onder anderen gebruik van Voice Dialogue, Positieve psychologie,  RET, Transactionele analyse en visualisaties. Voor loopbaancoaching heb ik verschillende tests tot mijn beschikking zoals competentie test, Disc scan en persoonlijkheidstests.

Ik zorg voor een vertrouwelijke en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt uiten en waardevolle inzichten krijgt. We zullen werken aan het identificeren van jouw waarden, het stellen van doelen en het ontwikkelen van effectieve strategieën om die doelen te bereiken. Heb je hele specifieke vragen; iets waar je continu tegenaan loopt? Dat kunnen zomaar patronen zijn die zichzelf blijven herhalen. Niets geks hoor. Ik help je om inzicht te krijgen in je eigen gedrag en deze patronen te doorbreken, zodat jij meer grip krijgt op jezelf en je leven!

Werkwijze

Life- en loopbaancoaching

Gratis matchgesprek

 • Kennismaken, via Zoom of face-to-face
 • Onderzoek naar jouw gewenste situatie
 • Wat je nu nog tegenhoudt om daar te komen
 • We bespreken hoe een coachtraject verloopt
 • De sleutel ligt bij jou, ik help je met zoeken!

We gaan beginnen!

 • De eerste sessie maken we een plan; wat is jouw coachdoel?
 • Jij bent leidend in wat je wil, ík begeleid je hierin!
 • Ik stel je (kritische) vragen en prikkel, zodat jijzelf tot inzichten komt.
 • Soms werken we met tools zoals kernwaarde kaarten, mindfulness oefeningen, kernkwadranten.
 • Aan het einde van de sessie bedenken we een opdracht en je past je inzichten vervolgens toe in de praktijk.
 • En we hebben natuurlijk plezier!

Wat levert het je op?

 • Je weet wat je drijft en wat je kwaliteiten zijn.
 • Je voelt je meer in balans.
 • Je hebt tools die duurzaam zijn.
 • Je durft te leven zoals jij dat wil.
 • Je bent zelf tot de antwoorden op jouw (coach)vragen gekomen

Tijd samen aan de slag te gaan!

Ik geef jou de power en tools om verder te komen in het leven. Leren luisteren naar jezelf, relaxter leven & werken en doen wat jou gelukkig maakt, dat is wat ik stimuleer!

Lisa

32 jaar

Ik startte mijn coachingtraject bij Karianne met het doel om meer rust en balans te creëren, positiever in het leven te staan en aardiger tegen mezelf te zijn. Karianne hield mij op een prettige en humoristische manier de spiegel voor. Ze luistert, stelt de juiste vragen en geeft fijne opdrachten mee. Ik heb nu een overzicht van mijn kernwaarden, waar ik elke keer op terug kan vallen wanneer ik een moeilijke keuze te maken heb. Door de coaching van Karianne kan ik nu meer loslaten en meer vertrouwen op mezelf, mijn eigen intuïtie en kracht. We hebben een gereedschapskist gevuld met dingen waar ik gelukkig van word. Een die ik kan opentrekken wanneer ik dit nodig heb.

Eva Hekman

29 jaar

Karianne is een fijne coach en een heel warm persoon! Tijdens de sessies stelt ze je op je gemak, luistert ze aandachtig en stelt ze kritische vragen. Ook weet ze op de juiste momenten door te vragen, om zo dieper op sommige onderwerpen in te gaan.
Ze creëert een mooie balans tussen gesprekken, praktische opdrachten die je inzichten bieden en oefeningen en handvatten waarmee je buiten de coaching sessies aan de slag kunt.
Ook vond ik het prettig dat haar manier van coachen erg flexibel is. Of je nu liever online sessies, sessies op een locatie of een hybride vorm hebt, het gaat er vooral om wat voor jou handig is en wat jou het beste uitkomt.

Coaching bij Karianne is zeker een aanrader!

Passie

31 jaar

Mijn grootste doelen om te behalen waren het verkrijgen van meer zelfvertrouwen, het kunnen vragen om hulp van naasten en negatieve gedachtes omdraaien in het positieve/reële. Al deze doelen zijn óf behaald óf ik heb nu manieren aangeleerd hoe ik ermee kan omgaan. Door de scherpe vragen, oprechte complimenten, eigen ervaringen die ze deelde, de originele opdrachten en de ruimte om te vertellen zorgde Karianne ervoor dat ik deze stappen heb gezet. Wat ik onder andere anders ga doen is het blijven schrijven en de opdrachten/tools inzetten die ik heb geleerd. Ik heb het allemaal zelf gedaan maar dankzij Karianne hoefde ik het niet alleen te doen. Dit heeft mij sterker en wijzer over mezelf gemaakt en gelukkiger in deze fase van mijn leven! Karianne is als een warm bad (en als je van lauwer houdt een lauw bad) waar ik mij gelijk bij op mijn gemak voelde. Ik merkte dat Karianne dit werk heel leuk vindt en haar oprechte interesse en enthousiasme is daardoor heel voelbaar. Dit maakte dat ik zelf ook altijd zin had in de sessies omdat we allebei echt wilden dat ik in mijn doelen zou groeien. Karianne zette op gepaste wijze en op de juiste momenten humor, complimenten en eigen ervaringen in, hierdoor voelde ik haar empathie dat niet uit een boekje kwam. Voor mij de meest passende coach die ik mij kon wensen. Het komt dus ook uit de grond van mijn hart dat ik iedereen een Karianne in het leven gun!

Yolande

33 jaar

Doordat Karianne goed luistert, kan zij jou snel de rode draad laten inzien, van wat jouw aandachtspunten zijn en waar je valkuilen liggen. Met humor en geduld heeft zij mij begeleidt in mijn ontwikkelproces. Ik zou haar ten alle tijden aanbevelen!

Crystel

37 jaar

Ik ben bij Beacon of Balance gekomen omdat ik op zoek was naar meer balans en rust in mijn leven. Tijdens de fijne gesprekken en opdrachten heb ik meer inzicht gekregen in wat mij rust geeft. Heb ik handvatten gekregen om positief verder te gaan. Heb een betere balans gevonden en door de fijne gesprekken heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.

Sanne

41 jaar

Ik heb veel geleerd van mijn gesprekken met Karianne . Haar professionele, gestructureerde en tegelijkertijd empathische aanpak paste goed bij mij. De gesprekken met haar hebben me inzicht gegeven in mijn eigen belemmerende gedachten en hebben me geholpen beter naar mijn hart te luisteren. Met concrete acties en opdrachten die voortvloeiden uit de sessies heb ik bepaalde aspecten van mijn leven op het gebied van werk, gezin en sociale activiteiten aangepakt en anders ingericht. En dat voelt heel goed. Zouden meer mensen moeten doen. Ik weet zeker dat ik haar opnieuw opzoek als ik opnieuw ergens in vastloop!

Step Knook

Ik heb meerdere coachingsessie’s gehad met Karianne. Ik kwam bij haar in een periode waarin ik erg vast zat in welke kant ik op moest. Karianne heeft me geholpen door handvaten en inzichten te geven en dit heeft uiteindelijk geleid naar een paar grote doorbraken in mijn loopbaan. Ze houdt heel erg rekening met wie je bent en waar je behoefte aan hebt per sessie. Echt een aanrader!

Luca Stradmann

I spent some sessions working closely with Karianne on my coaching goal, she is a great listener and helped me formulate the thoughts to create a good plan to reach my goal. I would highly recommend her for anyone looking for a thoughtful helpful coach to help you achieve your goal!

Linnea

33 jaar

Karianne is a very professional, warm, and supportive coach. Through my journey she made me realize new insights about myself and what I need to work on. She helped me more clearly define my personal values and we created a toolbox together with me to use in the future. She is very flexible and fast in communication which is a huge plus.

Really recommend!

3-maanden coachtraject

€1150

*in termijnen betalen mogelijk

Dit is inclusief:

 • 6 coachgesprekken van 1 uur
 • 1 terugkomgesprek
 • verdiepend werkboek (digitaal, via Trackler)
 • mogelijkheid tot tussentijds mail contact
 • toegang tot pagina met bonusmateriaal (oefeningen, visualisaties)

*mogelijkheid tot betalen in termijnen

Jouw coach

Over Karianne

Hoi! Ik ben Karianne Punt, oprichter van Beacon of Balance. De basis voor het werk wat ik doe is mijn liefde voor mensen en gedrag. Ik denk niet in hokjes maar liever out of the box en zo is mijn coaching ook: laagdrempelig en zonder oordeel. Met 14+ jaar ervaring bij KLM kan ik wel zeggen dat het trainen en coachen in mijn bloed zit.

Een aantal jaar geleden heb ik het roer omgegooid en besloten om alle passie, kennis en enthousiasme die ik heb te stoppen in mijn eigen praktijk. Mijn achtergrond in de psychologie en mijn coachopleiding bij De Nederlandse Academie voor Psychologie hebben mij een stevige basis gegeven. Ik doe nu wat ik het liefste doe: mensen helpen om veerkracht, balans, en meer geluk te krijgen!

Wat ik vaak als feedback ontvang, is dat ik authentiek overkom. En.. er moet ook ruimte zijn voor humor en plezier! Door mijn open en toegankelijke aanpak voel je je op je gemak en gemotiveerd om te groeien.

Neem direct contact op