Grip krijgen op je eigen geluk en gevoel

Met jarenlange ervaring als trainer/coach bij KLM weet ik jou te motiveren en inspireren om jouw doel te bereiken. Mijn manier van coachen is warm, positief en een vleugje humor.

Oprichter Beacon of Balance

Karianne Punt

Hoi! Ik ben Karianne Punt, oprichter van Beacon of Balance. De basis voor het werk wat ik doe is mijn liefde voor mensen en gedrag. Ik denk niet in hokjes maar liever out of the box en zo is mijn coaching en training ook: laagdrempelig en zonder oordeel. Met 14+ jaar ervaring bij KLM heb ik duizenden mensen getraind en gecoacht en kan ik wel zeggen dat het in mijn bloed zit! Ik heb dit dan ook gedaan in verschillende lagen en settings. Ik heb trainingen gegeven over communicatietechnieken, stressmanagement, teambuilding, omgaan met weerstand/agressie en heb gecoacht bij klachten als onzekerheid en stress.

Een aantal jaar geleden heb ik het roer omgegooid en besloten om alle passie, kennis en enthousiasme die ik heb te stoppen in mijn eigen praktijk. Mijn achtergrond in de psychologie en mijn coachopleiding bij De Nederlandse Academie voor Psychologie hebben mij een stevige basis gegeven. Daarnaast heb ik veel geleerd door interne opleidingen als trainer bij KLM. Ik doe nu wat ik het liefste doe: mensen en bedrijven helpen om veerkracht, balans, en meer geluk te krijgen.

Wat ik vaak als feedback ontvang na afloop van een training, is dat ik als persoon authentiek en bevlogen overkom.

Coachees
Karianne Punt lifecoach en bedrijfstrainer

Meer over mij

Mijn trainingen zijn interactief en ik hecht veel waarde aan een positieve en ontspannen sfeer. En.. er moet ook ruimte zijn voor humor en plezier! Door mijn open en toegankelijke aanpak voelen deelnemers zich op hun gemak en zijn ze gemotiveerd om te groeien.

Wie ben ik ook: ik ben een Amsterdamse, een echt sociaal dier en kom uit een grote familie (3 broers, 1 zus). Over dieren gesproken, ik heb 3 katten en een hond. In het verleden was ik dj, ik heb alle true crime documentaires gezien, en om te ontspannen en weer op te laden geniet ik van mijn eigen home-spa. Ik hou van een goed glas wijn en Franse kaasjes. Een boek dat ik je zeker kan aanraden is “Breath” van James Nestor. Oh, en ik kan ook heel hard lachen! Vooral samen met mijn vrienden.

Concreet & down-to-earth
Energiek & krachtig
Open & toegankelijk

Neem direct contact op

Passie van B.

31 jaar

“Mijn grootste doelen om te behalen waren het verkrijgen van meer zelfvertrouwen, het kunnen vragen om hulp van naasten en negatieve gedachtes omdraaien in het positieve/reële. Al deze doelen zijn óf behaald óf ik heb nu manieren aangeleerd hoe ik ermee kan omgaan.Door de scherpe vragen, oprechte complimenten, eigen ervaringen die ze deelde, de originele opdrachten en de ruimte om te vertellen zorgde Karianne ervoor dat ik deze stappen heb gezet.Wat ik onder andere anders ga doen is het blijven schrijven en de opdrachten/tools inzetten die ik heb geleerd. Ik heb het allemaal zelf gedaan maar dankzij Karianne hoefde ik het niet alleen te doen. Dit heeft mij sterker en wijzer over mezelf gemaakt en gelukkiger in deze fase van mijn leven!”

Lisa

32 jaar

Ik startte mijn coachingtraject bij Karianne met het doel om meer rust en balans te creëren, positiever in het leven te staan en aardiger tegen mezelf te zijn. Karianne hield mij op een prettige en humoristische manier de spiegel voor. Ze luistert, stelt de juiste vragen en geeft fijne opdrachten mee als huiswerk. Ik heb nu een overzicht van mijn kernwaarden, waar ik elke keer op terug kan vallen wanneer ik een moeilijke keuze te maken heb. Door de coaching van Karianne kan ik nu meer loslaten en meer vertrouwen op mezelf, mijn eigen intuïtie en kracht. We hebben een gereedschapskist gevuld met dingen waar ik gelukkig van word. Een die ik kan opentrekken wanneer ik dit nodig heb.

Eva Hekman

29 jaar

Karianne is een fijne coach en een heel warm persoon! Tijdens de sessies stelt ze je op je gemak, luistert ze aandachtig en stelt ze kritische vragen. Ook weet ze op de juiste momenten door te vragen, om zo dieper op sommige onderwerpen in te gaan.
Ze creëert een mooie balans tussen gesprekken, praktische opdrachten die je inzichten bieden en oefeningen en handvatten waarmee je buiten de coaching sessies aan de slag kunt.
Ook vond ik het prettig dat haar manier van coachen erg flexibel is. Of je nu liever online sessies, sessies op een locatie of een hybride vorm hebt, het gaat er vooral om wat voor jou handig is en wat jou het beste uitkomt.

Coaching bij Karianne is zeker een aanrader!

Felicidade Luzolo, HR-manager

Commonwealthbank of Australia Amsterdam

Karianne heeft binnen ons bedrijf twee trainingen gegeven over stress management. De manier waarop zij de training had gegeven was erg prettig. Zij liet ons veel aan het woord waardoor de sfeer erg ontspannen was. Tussen de 2 trainingen door ontvingen van haar de online training Grip op Werkstress en daarmee konden we aan de slag met haar tips. Het is een leuke training met veel handvatten.

Yolande

33 jaar

Doordat Karianne goed luistert, kan zij jou snel de rode draad laten inzien, van wat jouw aandachtspunten zijn en waar je valkuilen liggen. Met humor en geduld heeft zij mij begeleidt in mijn ontwikkelproces. Ik zou haar ten alle tijden aanbevelen!

Luca Stradmann

I spent some sessions working closely with Karianne on my coaching goal, she is a great listener and helped me formulate the thoughts to create a good plan to reach my goal. I would highly recommend her for anyone looking for a thoughtful helpful coach to help you achieve your goal!

Crystel

37 jaar

Ik ben bij Beacon of Balance gekomen omdat ik op zoek was naar meer balans en rust in mijn leven. Tijdens de fijne gesprekken en opdrachten heb ik meer inzicht gekregen in wat mij rust geeft. Heb ik handvatten gekregen om positief verder te gaan. Heb een betere balans gevonden en door de fijne gesprekken heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.

Sanne

41 jaar

Ik heb veel geleerd van mijn gesprekken met Karianne . Haar professionele, gestructureerde en tegelijkertijd empathische aanpak paste goed bij mij. De gesprekken met haar hebben me inzicht gegeven in mijn eigen belemmerende gedachten en hebben me geholpen beter naar mijn hart te luisteren. Met concrete acties en opdrachten die voortvloeiden uit de sessies heb ik bepaalde aspecten van mijn leven op het gebied van werk, gezin en sociale activiteiten aangepakt en anders ingericht. En dat voelt heel goed. Zouden meer mensen moeten doen. Ik weet zeker dat ik haar opnieuw opzoek als ik opnieuw ergens in vastloop!

Download het gratis e-book Van Stress naar Succes

Ontsnap uit de drukte en raak weer in balans. Met deze toolkit leer ik  je 7 manieren om beter met stress om te gaan en hoe je ze toe kan passen!

Neem direct contact op