top of page
loopbaanbegeleiding coach

Karianne

Punt

Hoi, ik ben Karianne, oprichter van Beacon of Balance.

Met jarenlange ervaring als trainer/coach bij KLM weet ik jou te motiveren en inspireren om jouw doel te bereiken. Mijn manier van coachen is warm, positief en een vleugje humor. Ik heb bij KLM trainingen gegeven over communicatietechnieken, stressmanagement, bedrijfscultuur, omgaan met agressie en heb gecoacht bij klachten als onzekerheid en stress. Ook geef ik team trainingen, zodat werknemers en werkgevers nog beter kunnen samenwerken en de sfeer en dynamiek van de afdeling weer in balans is. Wat ik steeds terugkrijg is dat mijn coaching laagdrempelig is. Dat is ook waar ik voor sta. Want op die manier kan JIJ zijn wie je bent en kan je ALLES uit jezelf halen. Ik heb mijn coachopleiding bij De Nederlandse Academie voor Psychotherapie gedaan (met EQA-keurmerk) en ben aangesloten bij de NOBCO.

 

Onderwerpen waarvoor mijn cliënten bij me komen zijn o.a.: stress, spanning, loopbaan problemen, werk-privé balans en moeite grenzen aan te geven.

Mocht je meer willen weten, of gewoon even sparren of ik iets voor je kan betekenen, stuur me dan een mailtje of app mij. Dan kijken we samen of coaching wat voor jou is.

Naast de 1-op-1 sessies ontwikkel ik ook zelfhulp trainingen. Ik vind het namelijk belangrijk dat coaching voor iedereen toegankelijk is. Sommige mensen leren liever m.b.v. een boek, op eigen tempo en ik eigen tijd. Mijn training Grip Op Werkstress is een online training waarin je de tools krijgt die ik normaal ook in mijn fysieke coaching toepas. 

Over mij persoonlijk: Amsterdamse, sociaal dier, over dieren gesproken: 3 katten en een hond, ik was ooit DJ (GEK op muziek), ik heb alle true crime docu's gezien, in mijn grote spa bad liggen ter ontspanning en om op te laden, wijn en franse kaasjes, boek: Breath van James Nestor, ik kan heel luid lachen, love my (grote) familie (3 broers, 1 zusje) en vrienden.

mindfulness coach amsterdam

Aangesloten bij:

nobco

Dankjewel, ik neem contact met je op!

Contact

Contact
Beautiful landscape with turquoise sea with double sided rainbow at sunset.jpg

“The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall.”

Nelson Mandela

Mindset coach - Lifecoach - Online coaching - Amsterdam

bottom of page