Training en coaching voor jou en je team

Op maat ontwikkeld voor teams om stressverlagende technieken aan te leren, samen werkdruk te verminderen, prioriteiten te stellen en bewustwording te creëren. Geef een boost aan jullie werkcultuur!

Trainingen

Als oprichter van Beacon of Balance begrijp ik dat de gezondheid en vitaliteit van jouw team van essentieel belang zijn voor het succes van jouw bedrijf. Mijn trainingen zijn ontwikkeld om organisaties te ondersteunen bij het bevorderen van een gezonde werkcultuur en het voorkomen van burn-outs.

Mijn aanpak

 • Bewezen Succes: Ik heb een bewezen staat van dienst in het ondersteunen van organisaties bij het verminderen van stress en het vergroten van de teamprestaties.
 • Maatwerk voor Jouw Bedrijf: Mijn trainingen worden afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf, wat resulteert in relevante en effectieve trainingssessies.
 • Direct Toepasbare Tools: Mijn trainingen bieden praktische tools en inzichten die jouw team onmiddellijk in de praktijk kan brengen.
 • Teamverbinding en Samenwerking: Ik bevorder een sfeer van verbondenheid en begrip binnen jouw team, wat leidt tot een sterker team en betere samenwerking.

Trainingsopties

 • Stressmanagement & burn-out preventie: Leer effectieve manieren om met stress om te gaan en een gezonde werkbalans te creëren.
 • Mindfulness Workshops: Ontdek technieken om mindfulness te integreren in de werkomgeving.
 • Teambooster: Versterk de teamprestaties en onderlinge samenwerking.

Mijn doel is om jouw team te ondersteunen en te inspireren om stress te verminderen, veerkracht op te bouwen en geluk op de werkplek te vergroten. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en positieve veranderingen binnen jouw organisatie te bereiken!

Beacon of Balance Signature Training

Stressmanagement

Waarom?

 • Je krijgt inzicht in je stress triggers
 • Minder kans op ziekmeldingen
 • Herken en voorkom stresssignalen op tijd
 • Uitdagingen én ontspanning in balans brengen
 • Ontdekken hoe je ontspannen kunt samenwerken
 • Burn-out preventie

Wat gaan we doen

 • We drinken eerst een kop koffie om de situatie, wensen en werkcultuur te bespreken
 • Interactieve training: laagdrempelig en op maat gemaakt
 • Gemaakt op basis van jullie wensen en situatie, biedt deze workshop de juiste tools en handvaten om stress te verminderen en burn-out op afstand te houden
 • Preventieve aanpak: Voorkomt uitval en bevordert welzijn
 • Duurzame ontwikkeling: Verdeeld over meerdere sessies voor blijvend effect
 • Bouw aan veerkracht: Bevorder gezondheid en prestaties van het team

Wat levert het je op?

 • Duurzame veranderingen
 • Een ontspannen werksfeer die positiviteit uitstraalt
 • Meer begrip en harmonie tussen collega’s
 • Praktische tools die altijd beschikbaar zijn
 • Verminderde stress voor een gezondere werkomgeving
 • Medewerkers die lekker in hun vel zitten
 • Managers die gelukkiger zijn en dus betere leiders!

Download het e-book Stressmanagement & Burn-out preventie

Ontdek praktische tools om stress te verminderen en een gezonde werkomgeving te creëren.

Individuele coaching

Naast o.a. deze signature training voor teams, bied ik ook individuele coaching aan voor medewerkers en leidinggevenden. Met mijn persoonlijke begeleiding help ik om effectief om te gaan met stress, balans te herstellen en professionele groei te bevorderen. Of je nu behoefte hebt aan ondersteuning bij het verbeteren van je stressmanagementvaardigheden, het bereiken van een betere werk-privébalans, het versterken van je zelfvertrouwen, mijn 1-op-1 coaching is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Neem contact met me op om te ontdekken hoe ik je kan helpen bij jouw individuele groeitraject.

Tijd om samen te gaan werken!

Workshops en teamtrainingen op maat. Voor een hechter en energieker team. En daar pluk jij als werkgever de vruchten van!

Jouw trainer

Over Karianne

Hoi! Ik ben Karianne Punt, oprichter van Beacon of Balance. De basis voor het werk wat ik doe is mijn liefde voor mensen en gedrag. Ik denk niet in hokjes maar liever out of the box en zo is mijn training en coaching ook: laagdrempelig en zonder oordeel. Met 14+ jaar ervaring bij KLM heb ik duizenden mensen getraind en kan ik wel zeggen dat het trainen en coachen in mijn bloed zit. Ik heb dit dan ook gedaan in verschillende lagen en settings binnen het bedrijf. Ik heb trainingen gegeven over communicatietechnieken, stressmanagement, teambuilding, omgaan met weerstand/agressie en heb gecoacht bij klachten als onzekerheid en stress.

Een aantal jaar geleden heb ik het roer omgegooid en besloten om alle passie, kennis en enthousiasme die ik heb te stoppen in mijn eigen praktijk. Mijn achtergrond in de psychologie en mijn coachopleiding bij De Nederlandse Academie voor Psychologie hebben mij een stevige basis gegeven. Daarnaast heb ik veel geleerd door interne opleidingen als trainer bij KLM. Ik doe nu wat ik het liefste doe: mensen en bedrijven helpen om veerkracht, balans, en meer geluk te krijgen.

Wat ik vaak als feedback ontvang na afloop van een training, is dat ik als persoon authentiek overkom. Mijn trainingen zijn interactief en ik hecht veel waarde aan een positieve en ontspannen sfeer. En.. er moet ook ruimte zijn voor humor en plezier! Door mijn open en toegankelijke aanpak voelen deelnemers zich op hun gemak en zijn ze gemotiveerd om te groeien.

 

Aangesloten bij de NOBCO en NOBTRA

Mijn coaching is warm, laagdrempelig, empathisch en enthousiast

Ik haal het beste uit jouw werknemers en zorg dat ze weer in balans komen

Niet zweverige, down-to-earth coaching en training voor een betere mindset op de werkvloer

Felicidade Luzolo, HR-manager

Commonwealth Bank of Australia Amsterdam

“Karianne heeft binnen ons bedrijf twee trainingen gegeven over stress management. De manier waarop zij de training had gegeven was erg prettig. Zij liet ons veel aan het woord waardoor de sfeer erg ontspannen was. Tussen de 2 trainingen door ontvingen van haar de online training Grip op Werkstress en daarmee konden we aan de slag met haar tips. Het is een leuke training met veel handvatten.”

Eva Hekman

29 jaar

Karianne is een fijne coach en een heel warm persoon! Tijdens de sessies stelt ze je op je gemak, luistert ze aandachtig en stelt ze kritische vragen. Ook weet ze op de juiste momenten door te vragen, om zo dieper op sommige onderwerpen in te gaan.
Ze creëert een mooie balans tussen gesprekken, praktische opdrachten die je inzichten bieden en oefeningen en handvatten waarmee je buiten de coaching sessies aan de slag kunt.
Ook vond ik het prettig dat haar manier van coachen erg flexibel is. Of je nu liever online sessies, sessies op een locatie of een hybride vorm hebt, het gaat er vooral om wat voor jou handig is en wat jou het beste uitkomt.
Coaching bij Karianne is zeker een aanrader!

Linnea

33 jaar

Karianne is a very professional, warm, and supportive coach. Through my journey she made me realize new insights about myself and what I need to work on. She helped me more clearly define my personal values and we created a toolbox together with me to use in the future. She is very flexible and fast in communication which is a huge plus.

Really recommend!

Yolande

33 jaar

Doordat Karianne goed luistert, kan zij jou snel de rode draad laten inzien, van wat jouw aandachtspunten zijn en waar je valkuilen liggen. Met humor en geduld heeft zij mij begeleidt in mijn ontwikkelproces. Ik zou haar ten alle tijden aanbevelen!

Passie

31 jaar

“Mijn grootste doelen om te behalen waren het verkrijgen van meer zelfvertrouwen, het kunnen vragen om hulp van naasten en negatieve gedachtes omdraaien in het positieve/reële. Al deze doelen zijn óf behaald óf ik heb nu manieren aangeleerd hoe ik ermee kan omgaan.Door de scherpe vragen, oprechte complimenten, eigen ervaringen die ze deelde, de originele opdrachten en de ruimte om te vertellen zorgde Karianne ervoor dat ik deze stappen heb gezet.Wat ik onder andere anders ga doen is het blijven schrijven en de opdrachten/tools inzetten die ik heb geleerd. Ik heb het allemaal zelf gedaan maar dankzij Karianne hoefde ik het niet alleen te doen. Dit heeft mij sterker en wijzer over mezelf gemaakt en gelukkiger in deze fase van mijn leven!”

Neem direct contact op